fredag 28. november 2008

Maryland Cookies

Lag dobbel porsjon- om du har et ønske om å ha igjen noen til jul.... hjemmelagede er noe helt annet enn det du får kjøpt i tyvepakning i butikken, bare så det er klart.......bakstekona kan godt unne seg et glass iskaldt melk og fire kaker rett fra ovnen, litt sånn før sjokoladen inni har stivna, men mens kaken rundt er sprø..........nærmere himmelen kommer du neppe i det øyeblikket i alle fall...

Veien til mannens hjerte osv...


sett ovnen på 200 grader.

MARYLANDS......
200 g romtemperert margarin
150 g sukker
150 g brunt sukker
piskes sammen
2 egg, romtempererte, piskes og blandes inn

2 plater kokesjokolade hakkes og blandes inn i:
275 g mel

Lag en god deig av dette. La det stå en halvtimes tid, gjerne i kjøleskap.
Sett kakene på bakepapirkledd plate, - deig på str med en cherrytomat. (eller kjempestore - så unga blir fornøyde...)
Max 12 minutter - følg med...!

Gjem den ene boksen...eller bak nye før jul

3 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

nybakte sjokoladebitkaker er det beste :D Selv jeg som ikke er så hissig på småkaker pleide å synes det var kongen :)

vintage-rose Cottage sa...

ohhh die sehen aber sulecker aus...tolle Fotos :O) ganz liebe Grüsse Belinda

Trude sa...

Heisann, så artig å finne deg...husker veldig godt at du vant med din nydelige pizza. Den oppskriften har jeg anbefalt til mange...googlet den i dag og fant din flotte matside. Legger en link til deg på min blogg, slik at andre også kan ta en tur innom for mange gode tips. Ha en fin dag!